Моје биље

Кључни тренутак у мом животу је када је заувек из мог рачунара нестао фолдер “Лечење” а ту сад поносно место заузима “Здравље и Лепота”. Ја сам у једном тренутку готово одустао од биља, просто због општег загађења, осиромашеног земљишта па ту више нема толико материјала колико би требало да га има. Временом сам ипак одлучио да нешто вратим назад, јер није баш све тако црно а друго, тражио сам могућу допуну ако из било ког разлога ни један уређај који служи за добро здравље, не буде могао да ради (нпр. нема струје). Доле наведени су све природни производи које ја и моји блиски користе, без хемије у себи.

Можда ће изгледати смешно али се мени највише код Српског Еликсира свиђају сама слова, наша, древна

Можда ће изгледати смешно али се мени највише код Српског Еликсира свиђају сама слова, наша, древна

Српски Еликсир је настао у мојој потрази за дихидрокверцентином и прва је ствар коју сам направио од природних састојака након много година не кориштења биља. Има доста година како сам први пут сазнао за дихидрокверцентин. Налетео сам на документ који је описивао истраживање казахстанских научника почетком осамдесетих година прошлог века и о дихидрокверцентину кога има у изворској води. Али само у горњим токовима, он је ту присутан као течни кристал који под дејством светлости нешто касније нестаје. Даље што сам сазнао за његова дејства су невероватне ствари, просто најбитнија ствар која нама треба, од држања организма виталним, поправљања оштећених ћелија па и ДНК, надмоћна борба против вируса и многих других болести, спречава развој рака… али на жалост, на тржишту је било и сада има те врсте производа али цена је превисока а није природни, тако да се не усваја од нашег тела тако добро.

И тако, године су ишле, у глави ми је био непрестано дихидрокверцентин али без решења. Радио сам неке друге ствари, које ми баш и ништа нису требале али се касније испоставило да то није било ни губљење времена ни пара, све је то у ствари било решење за израду нечег што је добило назив Српски Еликсир а дихидрокверцентин има за најбитнији састојак. Управо неке пробе као Теслини калемови у течности са високим пражњењем и стварање плазме, су биле кључне за решење. Осим горе поменуто, у састав улазе и сладеће ствари:

Витамини А, В, С, Е, К, Р
етерична уља борнеол, лимонен, кариофиллен, анетол…
минерали гвожђе, калцијум, магнезијум, фосфор, калијум, силицијум
органске киселине стеаринская, олеинска
минералне соли
фитоциди
смоле

Ако саберем све шта има у течности коју сам урадио, и вишегодишња испитивања (у Пољској, Кореји, Јапану, СССР, Мађарска, САД, Русија, Украина, Казахстан…), искуства у побољшању/лечењу су следећа:

Жени од 60 година је након пар година кориштења, диоптрија са преко 3, враћена да без наочара чита; човек од 80 година исто тако чита новине, не обољева, изгледа неколико деценија млађе и има младу партнерку; антиоксидант; спречавање стварање тромба (дакле антиФајзер); спречава промене на ДНК изазваном вакцинама обарајући дејство одређених фермената који мењају ДНК (јер један од састојака те моје течности учествује као омотач ДНК); антибактеријско дејство; против плесни у телу; против запаљења; антисептик; спречава развој малигних обољења (не знам јел лечи); детоксикација; одржава и јача имунитет; делимично штити од електромагнетног зрачења; побољшава крвни систем; даје виталност и ободри; побољшава лимфни систем; опуштајуће дејство; смањује нервну напетост и чак и опоравља нарушен нервни систем (немам довољно података); смањује болове у мишићима; спречава шећерну болест и смањује утицај исте; одржава правилни развој ћелија; побољшава пигментацију; против старења (чак скида боре а тврди се да смањује и седе); побољшава рад мозга; рад ензима побољшан, учествје у преко 200 процеса у нашем телу; боље упијање и усвајање хранљивих материја; смањује холестерол; поспешује рад жлезди као нпр. тиреоидна; артритис и реуматизам; гастритис; бронхитис; запалење плућа; срчане тегобе; чисти крвне судове…

Груб списак оног шта постиже је: против бактеријски/плесни/вирусни, против упала разних врста, антиоксидант, антисептик, против рака, против болести дисајних путева, ароматични, детокс тела, имуно подстичући, побољшава крвоток и лимфне судове, опуштајући, смањује нервну напетост, смањује и уклања бол у мишићима, подмлађује…

Сигурно да без Теслиних муња и громова многи од производа наведених овде, не би успели

Сигурно да без Теслиних муња и громова многи од производа наведених овде, не би успели

Ја лично од 31. децембра 2021. испитујем Српски Еликсир и до сад су невероватни налази. Сам дихидрокверцентин се узима као еталон антиоксиданата, рецимо, витамин Ц на тој антиоксидантској скали је на 2100, а дихидрокверцентин иде од 32.177 па до 104.000! И без икаквих побочних дејстава. Нису без везе наши стари били тако здрави и отпорни, оде жена ујутро на извор воде и донесе воду у земљану посуду а вода пуна тог моћног течног кристала. За разлику од званичне науке која све испитује на другим људима, ја све пробам на себи и ово се показало одлично, чак сам дошао и до дневне дозе од две до четири ракијске чашице на дан као задовавајуће количине. До пуног ефекта на здравље долази након две године највише али се већ након пар дана осете одређене промене на боље. Из своје дугогодишње примене разних Теслиних уређаја, тврдим да једина ствар из света биохемије која по благотворном и лековитом дејству на човеково тело, може да се упореди са Теслиним осцилатором је управо Срспки Еликсир.

СЕ Уље је сасвим случано настало, копкало ме је то шта је плод једне биљке, урадим фотографију и претрага покаже да је то један отровни плод али ако се правилно примени, итекако користан. СЕ Уље делује овако:

смирује успаљеност коже, обнавља повређена ткива, убрзава зарастање рана после операција, извлачи отрове из кичме и зглобова, смањује болове врата, кичме, помаже при остеохондрози, показала се добро код бенигних ћелија, повољно делује на мастопатију као и рак коже, полиартритис, ишијас, гихт, реуматизам, бол у мишићима, хемороиди, екцем, дерматитис, опекотине, полипи, гљивице, синуситис, болови и упале ушију, подмлађује кожу

Примена- мазати два пута дневно на оболело место, ток лечења траје око два месеца. Може са користити и на натопљени јастучић. Не примењивати код трудница и дојиља. Уље држати на хладном месту, трајност до четири године. Из мог искуства, ујед инсеката се смирује после пар минута и не остаје никакав оток. Неким особама којима сам дао мало, је решила вишегодишње инфекције коже.

Нано сапун, можда и не спада овде, јер се не једе, не пије, нити маже као крем ал опет некако је уклопљен са овим другим јер је природан. Нема разних хемија и баш то, пре неку годину сам чуо како сапуни више нису као пре, убацују свашта у њих. Знате и сами да на интернету пишу свашта али да се мени по кожи нису јављале разне реакције од свих куповних сапуна, не бих то узео за озбиљно. Урадим мало истраживање и изненадим се, јер ми сви зовемо сапун по месту Савона у Италији, савон па од тога касније сапун, а ми смо га имали много раније у историји. И не само ми већ и у Африци. Африканци дан данас раде тај њихов црни сапун на њихов древни начин, палимно уље и пепео, и кувају то и мешају цео дан док не добију сапун. Слично је било и код нас, то се радило зими, користила свињска маст и добије се количина сапуна за целу годину. Сапун те врсте је много здравији него било који други.

Испод овог простог старинског паковања је нано сапун, црне боје

Испод овог простог старинског паковања је нано сапун, црне боје

Предности домаћег сапуна су вишеструке. Воду након умивања тим сапуном можете слободно просути у башту без да штети биљкама, чак шта више метали у њему, натријум, су благотворни. Домаћи сапун помаже бржем зарастању рана како од посекотина а тако и од опекотина. Савршен је за дезинфекцију, рецимо после прања зуба, четкицу за зубе оставите да преноћи намазана домаћим сапуном. Помаже код раних болести коже ногу и узима се два литра топле воде, једна кашичица соде бикарбоне и једна кашичица домаћег сапуна и у тај раствор се држе потопљене ноге. Ја сам деценијама вуко нешто жуто испод пазуха и ничим се није могло скинути док нисам урадио свој сапун. У себи има нано метале и црне је боје, и не само код мене, већ се и код других показао одличним. Један мајстор, након тешког рада на грађевини, осећа се свежим након туширања и умивања тим мојим сапуном. Исто сам се потрудио да састав метал у њему буде такав да не смета ичему а да убија све патогене. Осим тога некако прогушћује косу. Изузетно се показао и до краја живота сигурно нећу куповати сапун а многима је то диван поклон кад им дођем у госте.

Бело злато, првобитна намена је била да се супростави неким дејствима које се спроводи над нама, није било неке намене да се у основи бави здрављем. Има састав који треба да се бије са неким додацима којим се народ пелцује али га има и у ваздуху, пићу, храни. Бело злато треба да поништава и да чисти Е385, НЕК293, Полисорбат 80, ДАРПА наногел и графен оксид и још неке ситнице. Али и да одржава нормалан рад минерала у телу. У основи тинктура у здравственом смислу чини следеће:

штити организам од патогене микрофлоре а ту му помаже апицин (аналог пеницилина), снижава холестерол, подстиче рад жлезди у трбуху, спречава развој тромба и чисти постојеће, побољшава крвоток, смирује нервни систем, подстиче рад јетре, извлачи отрове и нечистоће из тела, јавља се заштитом од неколико врста рака, подстиче имуни систем, подмлађује организам, лечи алергијски дерматитис, успешно се бори против разних упала, спречава срчане болести, инфаркт, тромбозу, атеросклерозу, омогућује нормализацију тежине, повећава радну способност, побољшава сперматогенезу, смањује менструалне симптоме, помаже код маларије, користан при повећаној радијацији, чисти слободне радикале, помаже код дијабетеса.

Како има у себи алкохол, није баш за труднице и малу децу, не млађе од 12 година. Препоручује се два пута дневно по 30 капи, накапати у мало воде и попити. Такође код тешкоћа са ушима, може да се накапље у уво, помаже код упала. Мазањем коже главе у пределу косе може да спречи опадање.

Црно злато није нешто ново, откривено је у првој половини 19. века и од тад је измењало више назива, “црно злато” је народски израз. У питању је сложен састав а који је неопходан свему живом. Садржи све што треба од неопходних амино киселина (глицин, глутаминска киселина, метионин, фенилаланин, гистидин, валин, лизин, триптофан, аргинин, изолеуцин, аспаргинска киселина и др.), моно и полизасићене масне киселине (линоленска, линолна, петроселинска, олеинска), органске киселине (бензојева, хипуринска, сукцинска, адипинска, оксална, којик, усниска, винска, лимунска…), фосфолипиди, смоле, есенциална уља, алкалоиди, стероиди, смоле, хлорофил, ферменти, кумарин, танин, терпеноиди, царотени (провитамин А), витамини B1, B2, B3, B6, B12, C, E, флавиноиди, полифени и кетони, изофлавини, хинони и око шездесетак микроелемената (магнезијум, калцијум, калијум, натријум, гвожђе, манган, фосфор, бакар, цинк, сребро, хром, селен, силицијум, сумпор, алуминијум, никл, кобалт…). Има невероватан учинак на здравље а утврђено је и дејство на структуру воде. Чисти организам од свих нечистоћа. У узгоју биљака (свих врста) подстичу раст и развој корена, смањује обољевање и повећава отпорност ка лошијој средини, брже сазревање плодова, интензивнија фотосинтеза, повећан принос. Животиње дају здраве потомке, повећана плодност а имунитет се повећава и отпорност ка свим болестима. У случају болести, убрзава опоравак и јачање организма. Неке студије, као нпр. УДК 636 и УДК 547 указују на ојачавање мембране ћелија, појачан метаболизам и рад протеина, јавља се као носиоц свих метаболичких процеса, катализатор у синтези протеина, појачава енергију ћелија. Више истраживања потврђују да “црно злато” чисти графен.

За израду ове течности је кориштена студија из петог јуна 2014. године урађена од групе кинеских аутора, која показује не само да “црно злато” избацује графен из тела већ спречава разарање ћелија и поправља их (тзв. транслокација наноматеријала). Црно злато између осталог повећава негативни набој унутар тела а то не само да убија графен оксид већ даје високу отпорност ка вирусним инфекцијама. То је све потврђено из студије друге групе кинеских аутора од 1. фебруара 2019. године и она је значајна јер показује да “црно злато” смањује учинак графен оксида 32.3% а потом га избаци из тела. Још једна студија (октобар 2021.) показује да графен утиче на ембриогенезу и да ова црна течност то спречава тако што утиче на морфологију, структуру и површински набој графен оксида. Ту је такође потврђено да спречава складиштење графен оксида дубоко унутар ћелија и међућелијског простора. Имајте у виду да су Кинези патентиралли употребу графена у вакцинама.

Бели Штит је настао потпуним искориштењем остатака након израде Белог Злата и извесном изменом поступка израде. Кориштење СЕ Бели штит нашироко користи за здравље а постоје и стања када је изузетно делотворан. Уз правилну примену, оно може лако да се избори са следећим стварима:

извлачи отрове из тела, ојачава срце, крвоток, смањује холестерол, решава назебе и грип, заштита од развоја рака, подстиче имунитет, има против вирусно, против бактеријско и против плесно дејство, подмлађивање организма, враћање животне снаге, побољшава стање коже, ноктију, косе, решава алергијски дерматитис, скида наслаге холестерола, штити јетру од повреда, решава запаљења у уринарном и пробавном тракту, спречава појаву можданог удара, инфаркта, тромбозе и артеросклерозе, побољшава размену материја и смањење тежине, смањује крвни притисак, побољшава радну способност и спортску спремност, чисти слободне радикале, чисти соли тешких метала, извлачи радиоактивне честице, помаже код дијабетеса, помаже код умора, малаксалости.

Бели Штит је унутар овог простог паковања и укус му није баш најбољи

Бели Штит је унутар овог простог паковања и укус му није баш најбољи

Код мушкараца додатно појачава здравље, побољшава квалитет сперме, смањује симптоме болести простате, чак и помаже код стерилности. Код жена такође додатно помаже у нормализацији менструалног циклуса, смањује болове током истог. Побољшава рад репродуктивног система и смањује хормонални дисбаланс. Може да помогне код маларије (мазањем и пијењем), смањује парадентозу. Помаже варење хране и при дијареји. Наношењем на кожу помаже у младалачком изгледу. У нези коже смањује и чисти код појава бубуљица и митисера. Мазањем коже главе смањује перут и кожа је здравија.

Нежељена дејства: није за децу до 12 година, као ни за труднице и дојиље. Са пажњом коритити ако особа има нижи притисак, гастритис, чир на желудцу, болести бубрега. Једна кашичица дневно је довољњна за одраслу особу.

СЕ Црна Маска, настала је у мом разматрању шта урадити са чврстим остатком након израде Црног Злата. У њему има све што има у течности али је као крем. Свашта сам пробао и неком приликом намажем мало на лице, да видим дејство. Након пола сата се умијем а на том месту кожа сва некако свиленкаста, испеглана, малте не као код бебе. Мене то одушеви и додам још пар ствари, једно уље и мед, да ми повећа трајност и спакујем у неколико кутијица. Једну задржим за себе а друге проследим неким другарицама. Није прошло дуго а већ сам чуо одушевљене коментаре, јер како кажу, дејствује много боље и брже него многе извикане прескупе креме за негу лица или подмлађивање. Смешно је кад су ме питали како се користи, ја им реко да немам појма, као ни намену, суштински требало би да храни кожу и да немам појма како ће се борити са борама, бубуљицама, осипима и шта већ може да буде на кожи лица. Испоставило се да се са свим тим добро сналази и то чини добро. Са моје стране је неизмерна срећа јер сам заокружио поступак, нема отпада.

СЕ Мед, исти случај као горе са Црном Маском. Мени није требало толико те маске за лице и размишљао сам како то паметније искористити. А како сам се дуже време ломио око тога како осмислити неку храну која може да прескочи или заобиђе све могуће кризе, да вам у малој количини задовољи све потребе, онда испробам и то. Убацим тај црни остатак у мед али додам још много тога. И добијем нешто невероватно, ево корисим га од почетка године и поуздано је да две супене кашике покривају све потребе витамина, минерала и чега још, за тај дан. У сатав улазе калијум, калцијум, фосфор, магнезијум, гвожђе, хром, селен, бакар, цинк, силицијум, јабукова и лимунска киселина, јод, многи угљеводоници, каротин, витамини B, E, K. Оно што ради је:

Црни мед, веома укусан и итекако хранљив

Црни мед, веома укусан и итекако хранљив

ојачава крвне судове, чисти јетру и црева, избацује шљам из тела, спречава и лечи срчана обољења, повећава имунитет, подстиче размену материја. Исто делује као моћни антикосидант, побољшава расположење, побољшава здравље мозга, антидепресив, спречава развој рака, утиче на младалачки изглед, решава синдром хроничног умора, поступно лечи каријес. Исто тако се побољшава чишћење пора коже, спречава остеопорозу, побољшава структуру косе, ноктију, костију. Спречава артритис и болове у мишићима и костима. Штити ћелије од оштећења, помаже у синтези антиоксиданата, чува ДНК, омогућује правилан рад митохондрија, помаже синтезу глутатиона (кога има у горе поменутом Белом Злату), омогућује правилан рад инсулина, спречава развој алцхајмерове болести, помаже рад фермената, смањује шећер у крви, лечи анемију и хипертонију… и тако још много тога.

СЕ Тинктура, ово се као и Српски Еликсир, може сматрати еликсиром младости и дуговечности. Веома јако корисно дејство на штитну жлезду. Оздрављује цео организам. Побољшава памћење, радну способност, лечи главобоље. Стабилизује рад срчаног система, желудца, пробава у целини. Ојачава имунитет, повећева хемоглобин, поспешује размену материја. Дејствује против патогена и паразита (нпр. глисте). Тело снабдева многим витаминима и минералима. Алопатични нафтохинон у њему има моћно дејство против плесни, бактерија, паразита али и против развоја рака.

Садржи доста витамина витамина С, витамины А, В1, В2, В5, В6, В9, Е, К, Н, РР, као и макро и микроелементе (гвожђе, јод, бор, цинк, бакар…), танини, флавониди. Али то је само део како његовог корисног дејства тако и састава.


Као што се види, нема тога много а живот мења из корена. Шта је најважније, све је то материјал из локала, нема никаквих чаробних чудотворних биљака са друге планете и басносовно скупих. Циљ овог чланка није реклама, не дајем ово ником (осим својим најближим), већ некаква надоградња на један чланак од пре неку годину где сам поменуо да одустајем од лековитог биља.

2 thoughts on “Моје биље

  1. Очень крутая и познавательная статья, благодарю автора!

    Я с удовольствием приобрела бы себе черное мыло и другие средства для здоровья и ухода, но я живу в России…

    • Спасибо Руска сестра!! Све ће то бити једног дана, то и јесте моја жеља

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *