Древни тунели

Почетком седамдесетих година прошлог века у неким књигама издатим у САД су се појавиле карте и на њима међуконтиненталне мреже тунела. Ту је одмах прорадила машта о подземним градовима Агарте у којима су неких шест хиљада година живели Титани. За њих се сматра да су основали прве државе. Много касније самдесетих година и у Србији, додуше тада је била јУгославија, су се појавили први чланци, додуше о подземним тунелима дугим хиљадама километара испод јужне Америке. Истраживачи који су ушли и стражили те тунеле, тврде да је зид веома тврд и да је добијен тако што се маса растопила и сабила у ту танку алу веома јаку кору зида тунела. Технологија какве ни данас нема.

Ово је наводно улаз у Канади, и одатле иде разграната мрежа тунела

Ово је наводно улаз у Канади, и одатле иде разграната мрежа тунела

Највероватније да нико није ни тражио те тунеле, у питању си била истраживања унутрашњости наше планете, како за потребе науке али и могуће индустрије. Није било много сателитских снимака а исти су били у власништву разних агенција, често са тајном наменом. Данас је некако све лакше, бар по питању објеката на површини, много је сателитских који своје снимке достављају и народу на увид тако да се откривају многа заборављена места. Пример су пирамиде на јужном полу о којима сам недавно овде писао.

Мрежа подземних тунела испод САД

Мрежа подземних тунела испод САД

И таквих места није мало, године 2007. један улаз је нађен на острву краља Џорџа. Улаз је ширине око седамдесет метара. У пустињи Куава де Џимбо у Аргентини постоји улаз пречника око 250 м а дужине око 180 (54°46’29″г.ш. 68°27’12″г.д.). Материјал су стене и очигледан је фина дорада површина. Некако у вези са тим древним тунелима су и мегалитске грађевине, којима је планета пуна, наравно има их и у Србији. Зидови знају да буду високи, нпр. Салина Турда у Румунији има зидове високе 45 метара. Када се анализира та пдзмена мрежа, некако и подсећа на војне фортификације.

Мрежа древних тунела који повезују Европу, Азију и Океанију са Аустралијом

Мрежа древних тунела који повезују Европу, Азију и Океанију са Аустралијом

Један од истраживача тих тунела, Мигуел Серано, тврди да има доста улаза у тај подземни свет, у Кини Гсинкјанге, у пустињи Гоби, Тибет, планина Каилас, трансхималаји, планина Монсегор, планина Сен Мишел, Пиринеји, планина Пико Сакро, на Исланду унутар кратера, испод Сфинге у Египту, такође у Гватемали, Перуу, Патагонија у Аргентини, Кордиљери, јужни пол. Сви ти тунели нису ни превише стари, пример је тунела са улазом у Еквадору, који је изграђен пре неких 12.000 година.

Укупна мрежа тунела, познатих с почетка седамдесетих, испод Америчког континента као и веза са европом на северу

Укупна мрежа тунела, познатих с почетка седамдесетих, испод Америчког континента као и веза са европом на северу

Али осим претпоставки о градитељима свега тога, ми немамо ништа. Бар не јавно доступно, могуће да у неким тајним архивама има о томе. Ти тунели се такође повезују са неким тајним технологијама па чак и место где бораве и одакле долазе и одлазе НЛО. Треба додати да су на многим местима на планети откривене пирамиде и оне творе једну врло правилну геометрију. Претпоставка је да су на планети осим примитивних људи, живела и високоразвијена цивилизација, такође људска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *